Tranzactiv Recomandare

Tranzactiv, 20 comprimate, Health Advisors

Stati linistiti, ca nu va-ntreb ce-ati facut astazi si nici cat timp petreceti zilnic la toaleta. E insa adevarat ca problema constipatiei afecteaza multe persoane si nu-i una chiar usor de eliminat, mai ales daca s-a cronicizat.

Click aici pentru cel mai bun pret Tranzactiv, 20 comprimate, Health Advisors

Am avut pacienti (mai ales femei) care se chinuiau din copilarie cu un “intestin lenes”, altii se ingrijorau din cauza unor rude imobilizate la pat sau tratate cu anumite medicamente care induc constipatie.

Tranzactiv, 20 comprimate, Health Advisors

Recomand: Tranzactiv

Tranzactiv face parte din categoria laxativelor. Contine senna, un produs de origine vegetala obtinut din doua plante ce se regasesc in flora Africii si tarilor arabe. Mecanismul de actiune este iritatia locala, la nivelul mucoasei intestinale, precum si modificarea permeabilitatii acestei mucoase, fenomen prin care apa si electrolitii raman in cantitate mai mare in continutul intestinal.

Stimulate miscarile propulsive ale intestinului

In acest mod sunt stimulate miscarile propulsive ale intestinului si se obtine un scaun moale sau semilichid, in 6-8 ore de la administrarea Tranzactiv.

Avantajul acestui produs este ca nu apar crampele abdominale cum se intampla la alte laxative, el putand fi folosit in toate cazurile de constipatie, de orice natura. El se administreaza seara, 1-2 comprimate, pentru ca in dimineata urmatoare sa apara efectul scontat.

Bun, va aud intreband in cor: “Da’ de ce il recomanzi??”. Nu din cauza reclamei absolut tembele de care a beneficiat, ci pentru ca doar 10.89 lei pe cutia cu 20 comprimate de Tranzactiv chiar este foarte bun la pret.

Poti sa mai cumperi ai alte produse cu 9-10 lei. Se numeste SennaLax si are alte floricele pe cutie.

Iar acum cateva sfaturi de la farmacist, mai ales pentru femei, care dupa cum spuneam si dupa cum si reclama insinua, se confrunta mai des cu problema asta: constipatia se cronicizeaza din cauza sedentarismului (chiar si o jumatate de ora de mers pe jos zilnic ajuta), lipsei de alimente bogate in fibre (cereale, fructe si legume proaspete) si consumului insuficient de lichide.

Conluzie:

Nu se recomanda excesul de laxative, acestea trebuie utilizate pe cat posibil ocazional, cautandu-se remediu mai ales in modificarea stilului de viata si a regimului alimentar.

Lasă un comentariu