Crema Tractopon îngrijirea călcâielor

Crema Tractopon

Ia uite ce bine arata domnișoara asta din spate! Si ce păcat ca-i strica aspectul călcâiele alea oribile!

Click Aici Crema Tractopon la Pret Mic

Ca sa vezi la ce se uita tineretul in ziua de azi! Uzitându-mă însă mai bine la tanara din fata celor doi baieti din fata mea -cei a caror remarca ati citit-o mai sus-, am observat ca intr-adevar asa calcaie mai vazusem numai la bunica mea, la tara, dupa ce termina de prasit.

Crema Tractopon

E vara, e praf, ne trezim cu pielea de pe calcaie aspra, ingrosata, ba chiar -daca si hidratarea este deficitara- apar fisuri si descuamari. Un ajutor in ingrijirea calcaielor este crema Tractopon.

Contine uree -cu efect hidratant al stratului cornos

Aceasta contine uree -cu efect hidratant al stratului cornos al pielii, emolient, de incetinire a ingrosarii-, lanolina -cu efect de suplimentare a lipidelor naturale ale pielii- si vitamina F -esentiala pentru regenerarea stratului cornos al pielii-.

Reducerea descuamarii, a fisurilor si mancarimilor pielii

Reducerea descuamarii, a fisurilor si mancarimilor pielii se vad dupa cateva zile de utilizare, iar folosirea timp indelungat duce la refacerea pielii si obtinerea unui aspect sanatos, lipsit de ingrosari.

Crema Tractopon are trei variante:

Click aici sa vezi toate 3 variantele.

-flaconul de 40 ml de crema cu 30% uree este destinat refacerii pielii cu crapaturi si cu calozitati (bataturi tari) accentuate. Se utilizeaza o data pe zi, dupa spalarea si uscarea pielii, eventual dupa scoaterea bataturilor de preferat de catre un specialist si in nici un caz cu lama.

-flaconul de 75 ml de crema cu 15% uree este destinat uzului curent, atat pe calcaie cat si pe genunchi, coate, picioare. Se foloseste o data pe zi pentru tratament, apoi de 2-3 ori pe saptamana, pentru intretinerea efectului.

-dispenserul de 300 ml contine crema cu 15% uree, cu consistenta mai fluida, destinata utilizarii pe suprafete mai mari de piele (gambe, antebrate).

Produs pentru îngrijirea călcâielor

Le gasiti in farmacii la pretul de 15 lei tuburile mici si 40-45 de lei dispenserul. După părerea mea este cel mai bun produs pentru îngrijirea călcâielor, soacra mea e fost pur si simplu uluita de efect, mai ales ca nu mai avea speranta sa mai scape de crapaturile intinse la acel moment pe toata talpa.

Lasă un comentariu