Bitter Suedez – Pastila Mahmureala

bitter suedez

Nu sunt nici pe departe un specialist în domeniul ăsta, dar trebuie să vă recomand Bitter Suedez – hai să-i spunem aşa – medicamentul ăsta.

Click aici pentru Bitter Suedez pret Mic

Redescoperit in urma cu doua decenii

A fost redescoperit in urma cu doua decenii de către o fitoterapeuta de origine austriaca, Maria Treben. Un remediu despre care experimentata cunoscătoare a plantelor spunea ca vindeca aproape orice boala. Nu era departe de adevăr. Prin timp, miraculoasa tinctura – o veritabila “antologie” de ierburi tămăduitoare – a dovedit ca are efecte benefice asupra sănătății, dobândindu-si rapid o celebritate meritata. Milioane de flacoane cu prețiosul elixir, in tot felul de formule si diluții, au fost vândute anual pe tot mapamondul, bitterul suedez devenind intre altele si un simbol al reînvierii tradiției de vindecare cu plante.

bitter suedez

Beneficii Bitter Suedez:

– Vindeca arsurile si ranile;
– Vindeca durerile reumatice si tiuitul in ureche;
– Decongestioneaza hemoroizii;
– Antiseptic;
– Incetineste procesele de imbatranire;
– Tonic general;
– Imunoactivator;
– Previne bolile tumorale;
– Trateaza colicile, crampele stomacale, durerile de vezica biliara, insomnia;
– Readuce gustul pierdut.

Confruntându-se cu multe probleme de ordin medical, mama a fost în permanenţă studioasă cu privire la diverse aspecte din medicină. Astfel se face că s-a făcut o asistentă medicală pe cinste, deşi sfera ei de activitate o plasează ca operatoare la ghişeul unei bănci, cunoştiinţele adunate de-a lungul timpului o recomandă ca persoană de încredere în diverse direcţii medicale.

Se face cură cu așa ceva

Prin urmare, de-a lungul timpului, încercând diverse medicamente, tincturi sau produse naturiste, s-a întâmplat să se lipească de casa noastră bitterul suedez. În sensul că aveam în permanenţă o sticlă în dulap, şi ai mei făceau cură cu aşa ceva (1-2 linguriţe pe zi).

Ce m-a convins pe mine instantaneu

Ce m-a convins pe mine instantaneu şi fără drept de apel a fost o întâmplare ce s-a petrecut cam cu un an în urmă.

Vara trecută terminam şi eu liceul ca tot omul, şi cum parcă ai un impuls mai mare spre prostie la vârsta asta, m-am dus pe la petreceri cu colegii mei, să sărbătorim şi noi absolvirea cu brio a liceului, ocazie cu care m-am îmbătat şi eu ca la carte, nefiind de profesie vreun consumator de băuturi alcoolice.

Aşadar nişte votcă plus coniac plus iar votcă, au reprezentat o combinaţie cam proastă pentru un amator ca mine (combinaţia nu era chiar singurul lucru prost, pentru că şi aşa oricare dintre băuturile alea luată separat n-ar fi fost de vreun folos). Aşa se face că a doua zi eram pulbere, bun de nimic, aveam dureri de cap, de rău nici nu mai vorbesc.

Pastila Mahmureala?

După o întreagă zi pe care numai eu ştiu cum am reuşit s-o petrec cu mine însumi, fără să pot mânca sau bea ceva (că oricum s-ar fi întors înapoi), la insistenţele prelungite ale mamei, alminteri asistentă cu renume la noi în casă, la ora 23 am luat o gură de Bitter (nici n-ar fi fost nevoie de mai mult).

N-am să pot descrie niciodată în cuvinte cât de bine m-am simţit în clipa aia. Pur şi simplu a coborât până în picioare, şi pe unde a trecut a făcut curat de n-a mai rămas nici urmă de greaţă, ameţeală sau proastă dispoziție. Chiar imediat am putut să mănânc şi eu ca omul, fără să mai am vreo problemă sau ceva. Ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic Mahmureala dispăruse total.

Bitterul e un preparat din vreo 30 de plante

Încă regret şi acum că n-am avut curaj să aplic soluţia asta mai repede, gândindu-mă că n-are cum să-mi facă alcoolul bine, după ce eu mi-am făcut rău tot cu alcool. Într-adevăr, Bitterul e un preparat din vreo 30 de plante şi are 35% alcool. Dar ceea ce ştie să facă e, cum ar zice englezul, “second to none”.

Cam de atât a fost nevoie să fiu convins de puterea Bitterului. Poate e o poveste cam dubioasă sau banală, dar pentru mine a fost o fascinaţie completă faptul că am putut să mă fac bine în numai câteva secunde.

Concentrație semnificativă de alcool

Bitterul suedez ştie să facă mult mai multe lucruri tari, indiferent că e destinat spre uzul intern sau cel extern. Mai multe informaţii puteţi găsi cu o simplă căutare pe Google, întrebând prin farmacii sau citind aici. Mare atenţie la uzul intern, pentru că are o concentraţie semnificativă de alcool. De obicei se ia diluat.

PS: De atunci, indiferent cum o dai, n-ai cum să mă mai intersectezi în nici un fel cu vreo băutură alcoolică gen votcă, coniac sau orice alt fel de tărie.

Lasă un comentariu